Αποταμιευτικά Προγράμματα | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Ζώντας σε ένα περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας, με την απαισιοδοξία να χαρακτηρίζει διεθνώς την πορεία των συντάξεων των κοινωνικών ταμείων, όλοι μας νοιώθουμε, περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη να προγραμματίσουμε τη σύνταξη μας με σιγουριά και εγγυήσεις.</p>...

Ασφάλιση Επιβίωσης Εφάπαξ Καταβολής

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασφαλισμένων που επιθυμούν να επενδύσουν τα χρήματά τους, με τον πλέον εγγυημένο και αποδοτικό τρόπο.

 Το πρόγραμμα αυτό βρίσκει εφαρμογή στις περιπτώσεις που ο ασφαλιζόμενος επιθυμεί ολική προστασία των χρημάτων του, με τον ασφαλέστερο τρόπο, εξασφαλίζοντας εγγυημένη απόδοση στη λήξη του συμβολαίου.

Η διάρκεια του προγράμματος και το ύψος των ασφαλίστρων, καθορίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ασφαλισμένου.

Σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να γνωρίζετε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι ότι τα ασφάλιστρα καταβάλλονται εφάπαξ στην έναρξη του ασφαλιστηρίου.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Ασφάλιση Επιβίωσης Εφάπαξ Καταβολής

Ξεκινήστε τώρα >>