Ασφάλειες Σκαφών | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Υποχρεωτική είναι η ασφάλιση των σκαφών αναψυχής  και οι κάτοχοί τους προκειμένου να τα κυκλοφορούν πρέπει σύμφωνα με το νόμο να τα έχουν ασφαλισμένα, διαφορετικά απειλούνται με πρόστιμο.</p><p> Αναλυτικά σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 14 του Ν. 4256/2014 και του αρ. 55 του Ν. 4276/2014, επιτρέπεται η κυκλοφορία των παρακάτω κατηγοριών σκαφών, μόνο αν αυτά είναι ασφαλισμένα για αστική ευθύνη για σωματικές...

Ασφάλεια JET SKI

Kάθε καλοκαίρι οι μεγαλες θερμοκρασίες που κυριαρχούν είναι λογικό να πυροδοτούν σχέδια και συζητήσεις για τις επερχόμενες διακοπές ή για αποδράσεις σαββατοκύριακου σε θαλασσινούς προορισμούς και όχι μόνο.

Τι καλύτερο θα μπορούσε να συνοδεύσει το  καλοκαίρι από ένα θαλάσσιο Jet Ski το οποίο μπορεί να χαρίσει απλόχερα ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στο νερό.

Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να το ασφαλίσετε.

Το γραφείο μας σας παρέχει τις φθηνότερες τιμές για την ασφάλιση του μεσα απο 25 ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε.

Ετήσια ενδεικτικά συνολικά ασφάλιστρα jet ski

έως 25 hp54,60€
26-5077,35€
51-7591,00€
76-100104,65€
101 και άνω113,75€

* Ενδεικτικές τιμές με δίπλωμα χειριστή άνω του ενός έτους.

Αν επιθυμείται να μάθετε περισσότερα για την ασφάλιση του jet ski σας , συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

 

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Ασφάλεια JET SKI

Ξεκινήστε τώρα >>

Ασφάλεια JET SKI Αρχεία Για λήψη

Τίτλος Αρχεία
Ιντερσαλόνικα PDF icon Οροι σκαφών