Αποταμιευτικά Προγράμματα | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Ζώντας σε ένα περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας, με την απαισιοδοξία να χαρακτηρίζει διεθνώς την πορεία των συντάξεων των κοινωνικών ταμείων, όλοι μας νοιώθουμε, περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη να προγραμματίσουμε τη σύνταξη μας με σιγουριά και εγγυήσεις.</p>...

Συνταξιοδοτικό Ομόλογο Άμεσης Μηνιαίας Σύνταξης

Με τη συγκεκριμένη παροχή, η Εταιρία καταβάλλει στον ασφαλιζόμενο στο τέλος κάθε μήνα που έπεται της ημερομηνίας έναρξης καταβολής της σύνταξης, και επί 12 μήνες ετησίως, για 20 έτη, τη μηνιαία σύνταξη.

Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλιζόμενου η Εταιρία καταβάλλει στον οριζόμενους δικαιούχους στο τέλος κάθε μήνα που έπεται της ημερομηνίας απώλειας ζωής του ασφαλιζόμενου και μέχρι συμπλήρωσης 20 ετών από την ημερομηνία έναρξης καταβολής της σύνταξης, τη μηνιαία σύνταξη.

Σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να γνωρίζετε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι ότι τα ασφάλιστρα καταβάλλονται εφάπαξ στην έναρξη του ασφαλιστηρίου.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Συνταξιοδοτικό Ομόλογο Άμεσης Μηνιαίας Σύνταξης

Ξεκινήστε τώρα >>