Νομική Προστασία | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Με την ασφάλιση της Νομικής Προστασίας καλύπτονται όλα τα απαραίτητα δικαστικά έξοδα που θα γίνουν σε περίπτωση που διεκδικήσετε αποζημίωση για την αποκατάσταση της ζημιάς που σας προξένησε κάποιος τρίτος, ή να υπερασπίσετε τα δικαιώματα σας σε δίκη εναντίον σας ή να αναζητήσετε νομική συμβουλή για την δύσκολη θέση που περιήλθατε από ένα λάθος σας ή παράλειψή σας.</p>...

Διαχειριστή Πολυκατοικίας

Η διαχείρηση της πολυκατοικίας γίνεται τώρα πιο εύκολη αφού εξασφαλίζουμε τον διαχειριστή για θέματα που ανακύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων του, για πράξεις, παραλήψεις ή παραβάσεις.
Επίσης προστατεύονται και οι κοινόχρηστοι χώροι και τα κοινόχρηστα αγαθά.

Ενοικος ή συνιδιοκτήτης αρνείται την καταβολή κοινοχρήστων. Εγείρεται αγωγή εναντίον του.
Ενοικος ή συνιδιοκτήτης αρνείται ή κωλυσιεργεί την καταβολή δαπάνης αντικατάστασης σωληνώσεων, βαφής του κτιρίου, μονώσεως της ταράτσας κλπ.
Ο διαχειριστής κατηγορείται για υγειονομικές παραβάσεις ή εξ’ αμελείας ποινικά αδικήματα που συνδέονται με την άσκηση των καθηκόντων του.
Παραδίδεται ελλειπές φορτίο πετρελαίου ή κακής ποιότητας και προκαλεί ζημιές στον λέβητα.
Προκύπτουν διαφορές ως προς την τιμή ή την ποιότητα εργασίας ελαιοχρωματισμού κοινοχρήστων χώρων κλπ.
Πρόσφατα αγορασμένος καυστήρας ή άλλο για την κοινή χρήση και εξυπηρέτηση μηχάνημα ή εξάρτημα αποδεικνύονται ελαττωματικά.
Προκαλούνται ζημιές στους κοινόχρηστους χώρους από υπαιτιότητα τρίτου και εγείρεται αγωγή αποζημίωσης εναντίον του.

Με την νομική προστασία, είστε πιο δυνατός.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Διαχειριστή Πολυκατοικίας

Ξεκινήστε τώρα >>

Διαχειριστή Πολυκατοικίας Αρχεία Για λήψη