Ευκαιρίες Καριέρας

Η συνεργασία σημαίνει να ενταχθείτε σε ένα μεγάλο Δίκτυο ανθρώπων αναπτύσσοντας τη σταδιοδρομία σας, στις ανάγκες του μεταβαλλόμενου κόσμου.

Πρόκειται για ένα Δίκτυο που δραστηριοποιείται ενεργά στον συνεχώς αναπτυσσόμενο Ασφαλιστικό Κλάδο και εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας για τους συνεργάτες της. Η ανάπτυξή μας έχει τις ρίζες της σε μια ισχυρή εταιρική νοοτροπία που συνδυάζει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την ανταλλαγή των γνώσεων, την φροντίδα και το σεβασμό των πελατών.

Σε όλες τις περιοχές της χώρας που δραστηριοποιούμαστε, έχουμε εφαρμόσει μια πολιτική ανθρώπινου δυναμικού που προωθεί τις ίσες ευκαιρίες για όλους τους συνεργάτες, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες τους, προσαρμόζοντας την οργάνωσή μας με στόχο να αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές προκλήσεις.

Στην ταχύτητα αλλαγών των σύγχρονων εποχών και προκλήσεων των κοινωνιών απαντάμε με εφόδια προς τους συνεργάτες μας, παρέχοντας συνεχή γνώση και καινοτόμες ασφαλιστικές καλύψεις με γνώμονα την επαρκή και στοχευόμενη ασφαλιστική κάλυψη.

Η Εταιρία αποδεικνύει έμπρακτα ότι επιθυμεί τη διαρκή εκπαιδευτική κατάρτιση των στελεχών της, για τον σκοπό αυτό διοργανώνει κύκλους εκπαίδευσης από πιστοποιημένους φορείς αλλά και από στελέχη εταιρειών εξειδικευμένων καλύψεων.

Γίνε και εσύ συνεργάτης, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα κάποιο εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Τα αρχεία πρέπει να είναι μικρότερα από 2 MB.
Επιτρεπτές επεκτάσεις αρχείων: pdf doc docx.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Ευκαιρίες Καριέρας

Ξεκινήστε τώρα >>