Ασφάλειες Οχημάτων | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Η Ασφάλεια Αυτοκινήτου για Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων είναι υποχρεωτική από το νόμο και αφορά την ικανοποίηση απαιτήσεων αποζημιώσεων τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που προκλήθηκαν κατά την κυκλοφορία του ασφαλιζόμενου αυτοκινήτου.</p>...

Ασφάλεια Φορτηγού Δ.Χ.

Προστατέψτε το φορτηγό σας με ένα από τα προγράμματα Ασφάλισης Φορτηγού οχήματος  και βρείτε την πλήρη κάλυψη που αναζητάτε.

  • Ιδιαίτερα Σημαντικό - Φθηνή ασφάλεια φορτηγού

Στη προσπάθειά μας να σας παρέχουμε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς, ερευνούμε καθημερινά τις τιμές και τα προσφερόμενα ασφαλιστικά πακέτα ανά εταιρεία.

Επειδή όμως συνεργαζόμαστε με 25 ασφαλιστικές εταιρίες οι οποίες καθημερινά ανταγωνίζονται μεταξύ τους, αλλάζοντας τις τιμές και τα πακέτα ασφάλισης, εάν επιθυμείτε επιπλέον καλύψεις για το φορτηγό σας συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία  και άμεσα θα έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή.

Επιλέξτε εσείς τη λύση που σας ταιριάζει καλύτερα για να κάνετε τη δουλειά σας με ασφάλεια και σιγουριά, όπου κι αν βρίσκεστε.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματά μας και τις καλύψεις τους, επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με εναν ασφαλιστικό μας σύμβουλο στο 2105740090.

Πατήστε  για συμπλήρωση φόρμας

 

 

 

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Ασφάλεια Φορτηγού Δ.Χ.

Ξεκινήστε τώρα >>