Ασφάλειες Πυρός | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Στην ασφάλεια πυρός η ανάγκη της απόλυτης <strong>ασφάλειας του κτιρίου</strong> και του περιεχομένου της οικίας ή της <strong>επιχείρησής </strong>σας, από ένα πλήθος φυσικών και όχι μόνο κινδύνων, αποτελεί πλέον ένα από τα πρώτα μελήματα μας.<br />Τα προγράμματα <strong>ασφάλισης πυρός και λoiπών κινδύνων </strong> δίνουν τέλος στην ανασφάλειά σας.<br />Κι αυτό γιατί, είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν...

Ασφάλεια Πυρός Κατοικίας Περιεχομένου

Με την ασφάλεια πυρός, εκτός του κτιρίου μπορείτε να καλύψετε και το περιεχόμενό του.

Σήμερα μπορείτε να επιλέξετε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες σας, από ένα μεγάλο δίκτυο αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών με οικονομικά ασφάλιστρα.

Όσον αφορά τώρα στο πώς καλύπτονται τα περιεχόμενα του σπιτιού σας, καλό είναι να γνωρίζετε τα εξής: Χρήματα και κοσμήματα, ρολόγια, χρυσά αντικείμενα, πολύτιμοι λίθοι, επιταγές, αξιόγραφα, χαρτόσημα, σπάνια βιβλία, συλλογές κάθε είδους, χειρόγραφα και αυτόγραφα δεν ασφαλίζονται εκτός αν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά με ρητό όρο στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Πίνακες ζωγραφικής, όπλα, αντίκες, φωτογραφικές μηχανές και κάμερες, αθλητικός εξοπλισμός, χαλιά, μουσικά όργανα, οπτικοακουστικός εξοπλισμός και ηλεκτρονικοί υπολογιστές πρέπει να περιγράφονται επακριβώς (είδος, μάρκα, μοντέλο, κ.λ.π.) στην αίτηση ασφάλισης για να συμπεριληφθούν στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Αν δεν περιγράφονται, συνήθως οι ασφαλιστικές εταιρίες τα καλύπτουν, αλλά μέχρι κάποιο ορισμένο ποσό.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα ασφάλισης περιεχομένου της κατοικία σας , συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Ασφάλεια Πυρός Κατοικίας Περιεχομένου

Ξεκινήστε τώρα >>

Ασφάλεια Πυρός Κατοικίας Περιεχομένου Αρχεία Για λήψη