Ασφάλεια Υγείας | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Η ασφάλεια υγείας δεν είναι κάτι που μπορεί να τυποποιηθεί εύκολα μέσω διαδικτύου. Υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία απαιτούν εξειδικευμένη γνώση από την μεριά του ασφαλιστικού συμβούλου προκειμένου να μπορέσει να ενημερώσει με λεπτομέρεια τον κάθε ενδιαφερόμενο για την καλύτερη δυνατή επιλογή. Σημαντικό ρόλο παίζουν η ηλικία, το κοινωνικό ταμείο, και η επιθυμία ή όχι, για συμμετοχή στο κόστος νοσηλείας. </p>...

Νοσοκομειακά προγράμματα

Πρόγραμμα Υγείας για άτομα έως και 79 ετών.Ναι είναι αλήθεια.Τώρα μπορούμε εφόσον το επιτέπει η υγεία σας να σας καλύψουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα...

Το κόστος ιδιωτικής νοσοκομειακής ασφάλισης είναι ανάλογο με τις απαιτήσεις την υγεία και τις ανάγκες του κάθε ασφαλιζόμενου.

Σε περίπτωση που υπάρχει δημόσια ή ομαδική ασφάλιση, μπορούν να λειτουργήσουν συνδυαστικά με αυτήν με  μειώνοντας σημαντικά το κόστος ασφάλισης.

Συνήθως τα συμβόλαια ασφάλισης υγείας καλύπτουν και στο εξωτερικό, ωστόσο για όποιον ψάχνει ένα πλήρες νοσοκομειακό πρόγραμμα, με σωστή κάλυψη σε ολόκληρο τον κόσμο, υπάρχουν πολλά σημεία που πρέπει να προσέξει πρίν την επιλογή του και σίγουρα το κόστος θα είναι αυξημένο.

Μια άλλη φιλοσοφία είναι τα νοσοκομειακά προγράμματα που περιορίζουν την κάλυψη σε συγκεκριμένες κλινικές ιατρικών ομίλων. Είναι ιδιαίτερα οικονομίκά συμβόλαια υγείας έχοντας ταυτόχρονα μηδενική ή πολύ μικρη συμμετοχή του ασφαλιζόμενου και ικανοποιώντας τις ανάγκες & απαιτήσεις της πλειοψηφίας των Ελλήνων σύμφωνα με την εμπειρία μας.

Επίσης υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις σε οικογενειακά συμβόλαια υγείας μειώνοντας σημαντικά το κόστος ασφάλισης ολόκληρης της οικογένειας.

Υπάρχουν και ειδικά ομαδικά συμβόλαια για άτομα με οικονομικές δυσχέρειες και χωρίς ταμείο ασφάλισης τα οποία τώρα μπορούν να καλυφθούν με συγκεκριμένα κριτήρια.

Ισόβια ή Ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια

Ενα αρκετά συζητημένο θέμα που σχετίζετε με την δυνατότητα ανανέωσης των συμβολαίων ή την πιθανή κατάργηση τους απο την εταιρεία με αποτέλεσμα ο ασφαλιζόμενος να μείνει ξεκρέμαστος. Εν συντομία σίγουρα ενα ισόβιο πρόγραμμα μας προσφέρει μεγαλύτερη εξασφάλιση, ωστόσο η αγορά οδηγείτε στα ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια. Υπάρχουν σοβαρές εταιρίες που και στα ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια δεσμεύονται στούς όρους τους για την σωστή εξασφάλιση του πελάτη. Τον σωστό δρόμο με έναν γνώστη ασφαλιστή μπορείτε να τον βρείτε εύκολα.

Ασφάλιση υγείας μέσω υποκαταστημάτων τραπεζών ή μέσω internet

Τα συμβόλαια είναι περίπλοκα όπως και η εξήγηση των όρων τους, το συμβόλαιο ασφάλισης υγείας δεν μπορώ να το αλλάζω κάθε 6 μήνες όπως π.χ. την ασφάλιση του αυτοκινήτου ή του σκάφους και όταν το χρειαστώ θα πρέπει να είμαι σίγουρος τι καλύπτει. Επίσης η υποστηριξή μετά την πώληση είναι πολύ σημαντική και αναγκαία.

Αλήθεια σε κάποιο ατύχημα στις 23:00 θα θέλατε να καλέσετε το συντονιστικό κέντρο, το κλείστο κατάστημα της τράπεζας που σας έκανε το συμβόλαιο ή τον συνεργάτη ασφαλιστή σας;

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός μας σύμβουλος.

Πατήστε  για συμπλήρωση φόρμας

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Νοσοκομειακά προγράμματα

Ξεκινήστε τώρα >>