Αποταμιευτικά Προγράμματα | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Ζώντας σε ένα περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας, με την απαισιοδοξία να χαρακτηρίζει διεθνώς την πορεία των συντάξεων των κοινωνικών ταμείων, όλοι μας νοιώθουμε, περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη να προγραμματίσουμε τη σύνταξη μας με σιγουριά και εγγυήσεις.</p>...

Συνταξιοδοτικά Ομόλογα

Με τη συγκεκριμένη παροχή, η Εταιρία καταβάλλει στον ασφαλιζόμενο ισοβίως στο τέλος κάθε μήνα που έπεται της ημερομηνίας έναρξης καταβολής της σύνταξης, και επί 12 μήνες ετησίως, τη μηνιαία σύνταξη που έχει καθοριστεί, στην ηλικία που ο ίδιος έχει επιλέξει.

Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλιζόμενου πριν την έναρξη της συνταξιοδότησης, επιστρέφεται στους δικαιούχους το καθαρό εφάπαξ καταβληθέν ασφάλιστρο. Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλιζόμενου μετά την έναρξη της συνταξιοδότησης και πριν τη συμπλήρωση 15 ετών από την ημερομηνία έναρξης καταβολής της σύνταξης, η Εταιρία καταβάλλει στους οριζόμενους δικαιούχους στο τέλος κάθε μήνα που έπεται της ημερομηνίας απώλειας ζωής του ασφαλιζόμενου και μέχρι συμπληρώσεως 15 ετών από την ημερομηνία έναρξης καταβολής της σύνταξης, τη μηνιαία σύνταξη.

Το σχέδιο αυτό βρίσκει εφαρμογή στις περιπτώσεις όλων εκείνων που επιθυμούν να βελτιώσουν ή να δημιουργήσουν τη σύνταξη τους, με εγγυημένο και προκαθορισμένο τρόπο, επιλέγοντας οι ίδιοι, τόσο το ύψος της σύνταξης, όσο και την ηλικία έναρξης της συνταξιοδότησης.

Σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να γνωρίζετε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι ότι τα ασφάλιστρα καταβάλλονται εφάπαξ στην έναρξη του ασφαλιστηρίου.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Συνταξιοδοτικά Ομόλογα

Ξεκινήστε τώρα >>