Ασφάλειες Σκαφών | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Υποχρεωτική είναι η ασφάλιση των σκαφών αναψυχής  και οι κάτοχοί τους προκειμένου να τα κυκλοφορούν πρέπει σύμφωνα με το νόμο να τα έχουν ασφαλισμένα, διαφορετικά απειλούνται με πρόστιμο.</p><p> Αναλυτικά σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 14 του Ν. 4256/2014 και του αρ. 55 του Ν. 4276/2014, επιτρέπεται η κυκλοφορία των παρακάτω κατηγοριών σκαφών, μόνο αν αυτά είναι ασφαλισμένα για αστική ευθύνη για σωματικές...

Ασφάλειες Μηχανοκίνητων Σκαφών

Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας. Η ασφάλιση του σκάφους για αστική ευθύνη προς τρίτους και για θαλάσσια ρύπανση είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το νόμο 2743/99. 

Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να το χαρείτε με ασφάλεια με διάφορα ασφαλιστικά προγράμματα και πάντα σε πολύ φθηνές τιμές.

Για κάθε τύπο σκάφους, ιδιωτικής, επαγγελματικής ή ναυταθλητικής χρήσης, τόσο για μικρά σκάφη όσο και για Yachts , γιά ταχύπλοα σκάφη είτε φουσκωτά είτε πολυεστερικά, είτε για jet ski τα προγράμματα ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής της που σας παρέχουμε χαρακτηρίζονται από την ευελιξία τους στο να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του πελάτη.

Εκτός από την υποχρεωτική βάσει νόμου κάλυψη της Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων, υπάρχουν καλύψεις ιδίων ζημιών σκάφους και μηχανής, ασφάλιση πληρώματος, νομική προστασία κ.λ.π.

Ενδεικτικά συνολικά ασφάλιστρα μηχανοκίνητων ταχυπλόων σκαφων

έως 25 hp27€
26-3037€
31-5042€
51-7549€
76-10049€
101-15066€
151-20071€

*Ενδεικτικές τιμές με δίπλωμα χειριστή άνω του ενός έτους.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την ασφάλιση του σκάφους σας , συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Ασφάλειες Μηχανοκίνητων Σκαφών

Ξεκινήστε τώρα >>

Ασφάλειες Μηχανοκίνητων Σκαφών Αρχεία Για λήψη

Τίτλος Αρχεία
Ιντερσαλόνικα PDF icon Οροι σκαφών