Αποταμιευτικά Προγράμματα | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Ζώντας σε ένα περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας, με την απαισιοδοξία να χαρακτηρίζει διεθνώς την πορεία των συντάξεων των κοινωνικών ταμείων, όλοι μας νοιώθουμε, περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη να προγραμματίσουμε τη σύνταξη μας με σιγουριά και εγγυήσεις.</p>...

Επενδυτικό Πρόγραμμα Unit Linked

Με το επενδυτικό αυτό πρόγραμμα περιοδικών καταβολών, προβλέπεται η καταβολή του συσσωρευμένου κεφαλαίου στη λήξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου στον ίδιο τον ασφαλιζόμενο, από την εξαργύρωση των πιστωμένων μεριδίων του αποταμιευτικού λογαριασμού του ασφαλισμένου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1. Ο ασφαλιζόμενος επιλέγει το ποσό που θα αποταμιεύσει
2. Η διάρκεια του συμβολαίου κυμαίνεται από 10 έως και ισόβια διάρκεια.
3. Τα ασφάλιστρα επενδύονται σε μερίδια Α/Κ. Ο αριθμός των μεριδίων με τα οποία πιστώνεται ο αποταμιευτικός λογαριασμός του ασφαλιστηρίου υπολογίζεται διαιρώντας το ποσό του επενδυόμενου μέρους του ασφαλίστρου με την τιμή διάθεσης του μεριδίου την ημερομηνία της πίστωσης.
4. Ο ασφαλισμένος έχει την δυνατότητα της επιλογής μεταξύ αμοιβαίων κεφαλαίων της εκάστοτε εταιρίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν υπάρχει εγγύηση των χρημάτων σας.Η αξία τους κυμαίνεται ανάλογα τα κέρδη ή τις ζημιές που θα βγάλουν τα αμοιβαία κεφάλαια που θα διαλέξετε κατά την υπογραφή της αίτησης ασφάλισης.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Επενδυτικό Πρόγραμμα Unit Linked

Ξεκινήστε τώρα >>