Αποταμιευτικά Προγράμματα | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Ζώντας σε ένα περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας, με την απαισιοδοξία να χαρακτηρίζει διεθνώς την πορεία των συντάξεων των κοινωνικών ταμείων, όλοι μας νοιώθουμε, περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη να προγραμματίσουμε τη σύνταξη μας με σιγουριά και εγγυήσεις.</p>...

Σπουδών

Φροντίστε από σήμερα το μέλλον των παιδιών σας για μια πετυχημένη σταδιοδρομία.

Η μόρφωση στις σύγχρονες κοινωνίες και οικονομίες αποτελεί προϋπόθεση επιβίωσης και επαγγελματικής επιτυχίας. Τις καλύτερες θέσεις, τις καλύτερες δουλειές, τις καλύτερες αμοιβές είναι βέβαιο πως θα τις παίρνουν οι νέοι με την καλύτερη μόρφωση, παιδεία και αγωγή. Ίσως γι΄ αυτό η εξασφάλιση των σπουδών στα παιδιά θεωρείται από κάθε γονέα ως η καλύτερη «προίκα» που μπορούν να τους δώσουν, ως πρώτη προτεραιότητα και ως υπέρτατη πράξη αγάπης των γονέων προς τα παιδιά τους. Η Ευρωπαϊκή Πίστη λύνει οριστικά αυτό το πρόβλημα με το σύστημα σπουδών και επαγγελματικής αποκαταστάσεως «Παιδεία» με καταθέσεις μηνιαίων ποσών προσαρμοσμένων στις δυνατότητες των ασφαλισμένων της. 

Με το σύστημα σπουδών και επαγγελματικής αποκαταστάσεως «Παιδεία» η Ευρωπαϊκή Πίστη αναλαμβάνει τα έξοδα σπουδών των παιδιών των ασφαλισμένων της ηλικίας 1-8 ετών μέχρι του ποσού που έχει συμφωνηθεί ανεξάρτητα προς το εάν ο ασφαλισμένος γονέας του παιδιού βρίσκεται ή όχι στην ζωή. Οι σπουδές του παιδιού είναι εξασφαλισμένες ούτως ή άλλως.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

 

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Σπουδών

Ξεκινήστε τώρα >>