Ασφάλειες Πυρός | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Στην ασφάλεια πυρός η ανάγκη της απόλυτης <strong>ασφάλειας του κτιρίου</strong> και του περιεχομένου της οικίας ή της <strong>επιχείρησής </strong>σας, από ένα πλήθος φυσικών και όχι μόνο κινδύνων, αποτελεί πλέον ένα από τα πρώτα μελήματα μας.<br />Τα προγράμματα <strong>ασφάλισης πυρός και λoiπών κινδύνων </strong> δίνουν τέλος στην ανασφάλειά σας.<br />Κι αυτό γιατί, είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν...

Ασφάλειες Πυρός

Στην ασφάλεια πυρός η ανάγκη της απόλυτης ασφάλειας του κτιρίου και του περιεχομένου της οικίας ή της επιχείρησής σας, από ένα πλήθος φυσικών και όχι μόνο κινδύνων, αποτελεί πλέον ένα από τα πρώτα μελήματα μας.
Τα προγράμματα ασφάλισης πυρός και λoiπών κινδύνων  δίνουν τέλος στην ανασφάλειά σας.
Κι αυτό γιατί, είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν απόλυτη προστασία τόσο για το κτίριο όσο και για το περιεχόμενό του από κάθε κίνδυνο.
Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν ένα εύρος καλύψεων που αφορούν τόσο την προστασία της ιδιοκτησίας σας από πυρκαγιά που μπορεί να προκληθεί από αμέλεια, κεραυνό, έκρηξη, βραχυκύκλωμα, δάσος, όσο και από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, θύελλες, καταιγίδες, χιόνι, χαλάζι, παγετός.
Επίσης σας παρέχουν ασφάλεια  από τον κίνδυνο κλοπής, τρομοκρατικών ενεργειών, απεργιών, πολιτικών ταραχών, κακόβουλων βλαβών.
Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ.
Τα προγράμματα ασφάλειας κτιρίου και περιεχομένου, προφυλάσσουν την ιδιοκτησία σας από τον κίνδυνο διαρροής ή θραύσης σωληνώσεων, πρόσκρουση οχήματος, θραύσης κρυστάλλων , αστική ευθύνη μετάδοσης πυρκαγιάς σε τρίτους, ακόμη και ζημιές από σεισμό.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα ασφάλισης για την επιχείρηση σας , συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Ασφάλειες Πυρός

Ξεκινήστε τώρα >>