Ειδικές Νοσοκομειακές Ασφάλειες | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Εκτός των άλλων προγραμμάτων υπάρχουν και κάποια εξειδικευμένα προγράμματα τα οποία αναλύονται παρακάτω.</p>

Διαθλαστική Χειρουργική

Με την συγκεκριμένη κάλυψη η εκάστοτε ασφαλιστική εταιρεία υποχρεούται να καταβάλει το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο σύμφωνα με τους γενικούς και ειδικούς όρους του ασφαλιστηρίου.

Παροχές:

1.24ωρο συντονιστικό κέντρο για παροχή πληροφοριών και κλείσιμο ραντεβού με διαγνωστικά κέντρα – ιατρούςκαι αναγγελία νοσηλειών.
2.Η Εταιρία καλύπτει σε ποσοστό εξήντα επί τοις εκατό (60%) το κόστος της Διόρθωσης των ΔιαθλαστικώνΑνωμαλιών του ματιού (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός) με την χρήση σύγχρονης τεχνολογίας Laser ότανπραγματοποιείται από Συμβεβλημένο Ιατρό σε Συμβεβλημένο με την Εταιρία Διαθλαστικό Κέντρο.
3.Η Εταιρία δεν εξετάζει το χρόνο δημιουργίας του προβλήματος στον Ασφαλισμένο, άρα καλύπτει και τις προϋπάρχουσες της Ασφάλισης Διαθλαστικές Ανωμαλίες.
4.Ισόβια κάλυψη σε συνδυασμό με ισόβια βασική ασφάλιση ή με συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

  • Κατώτατη ηλικία έναρξης ασφάλισης : Μεγαλύτερη του 1 μηνός
  • Ανώτατη ηλικία έναρξης ασφάλισης: 60 ετών
  • Συνδυάζεται με πρόγραμμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης, αλλά δίνεται και ανεξάρτητο σε συνδυασμό μεβασική ασφάλιση, εκτός U/L.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

 

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Διαθλαστική Χειρουργική

Ξεκινήστε τώρα >>