Τα Νέα μας

Όλοι οι οδηγοί πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν στο πορτ μπαγκάζ τους αλυσίδες ή κουβέρτες χιονιού αλλά και να ξέρουν πως να το χρησιμοποιήσουν για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Που διαφέρουν και ποια τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο πιο δημοφιλών συστημάτων.

Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν πρέπει να κυκλοφορείς με ανασφάλιστο όχημα. Όχι απλώς επειδή ο νόμος είναι αυστηρός και υπάρχουν οι ποινές και τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα, αλλά επειδή η ασφάλεια έχει στόχο να καλύψει εσένα και όλους τους άλλους στο δρόμο από κάθε λογής ατυχή συμβάντα.

Τι θα συνέβαινε στην ξαφνική έλλειψη αυτού του εισοδήματος, λόγω θανάτου ή λόγω αναπηρίας; Αυτήν την ανάγκη έρχεται να καλύψει μία ασφάλιση ζωής.

Ορισμένες περιπτώσεις ασθενών, κατόχων ασφαλιστηρίων υγείας, κατόπιν μιας νοσηλείας από ασθένεια ή ατύχημα και της εξόδου τους από το νοσοκομείο, χρήζουν νοσηλευτικών υπηρεσιών στο σπίτι. 

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η υποβάθμιση των παροχών και των καλύψεων Υγείας από τα Δημόσια ταμεία και δυστυχώς τα επόμενα χρόνια τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα.

Μπορεί να απολαμβάνουμε το παιχνίδι στο χιόνι, σίγουρα όμως δεν απολαμβάνουμε τις καταστροφές που μπορεί να προκαλέσει στο σπίτι μας. 

Ανησυχήσατε για κάποια έντονα συμπτώματα και σπεύσατε στα επείγοντα του ιδιωτικού θεραπευτηρίου προκειμένου να αξιοποιήσετε το συμβόλαιο υγείας σας. Όμως είναι όντως επείγον το περιστατικό;

Αναρίθμητοι είναι οι κάτοικοι που είδαν τους κόπους μια ζωής να χάνονται, καθώς από τον ορμητικό χείμαρρο δεν γλύτωσαν ούτε σπίτια, ούτε καταστήματα, ούτε και αυτοκίνητα.

Η παροχή «Καταιγίδα-Πλημμύρα» δίδεται μέσα από την γενικότερη παροχή Φυσικά Φαινόμενα από όλα τα συμβόλαια αυτοκινήτων όλων των εταιρειών. Αποζημιώνει τις υλικές ζημιές που θα δημιουργηθούν σε ασφαλισμένα οχήματα από έντονα καιρικά φαινόμενα και έως του ανώτατου κεφαλαίου ασφάλισης.

Οι πλημμύρες αποτελούν τη δεύτερη πιό συχνή φυσική καταστροφή, μετά τις δασικές πυρκαγιές. Πλημμύρα συμβαίνει λόγω ραγδαίων βροχοπτώσεων και ισχυρών καταιγίδων, από το ανέβασμα της στάθμης των ποταμών ή από το λιώσιμο χιονιού.

Σελίδες

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Τα Νέα μας

Ξεκινήστε τώρα >>