Τα Νέα μας

Οι ασφαλίσεις του Κλάδου Πιστώσεων και Εγγυήσεων απευθύνονται σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Με αυτές φροντίζετε για την αδιατάρακτη λειτουργία της επιχείρησής σας. Εξασφαλίζεστε για μια σειρά από ενδεχόμενα, όπως π.χ.

Έχεις αναλογιστεί ποιο είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο ενός ανθρώπου;  Οι περισσότεροι θεωρούμε ότι μεγάλη αξία έχουν τα ακίνητα, οι επενδύσεις ή οι αποταμιεύσεις.

Έτσι ξαφνικά, στο απόγειο της σεζόν, μια νεροποντή, μας ανάγκασε να κατεβάσουμε τα ρολά στο μαγαζί…». Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθένα. Εσείς θα είστε προετοιμασμένοι!

Βασικό στόχο για κάθε σύγχρονη επιχείρηση αποτελεί η ανάπτυξη των εργασιών της και η κερδοφορία της.  Αυτά τα στοιχεία είναι άμεσα συνδεδεμένα με την παραγωγικότητα και την ανάπτυξη της εταιρικής ευθύνης και κουλτούρας στο προσωπικό της κάθε εταιρείας.

Οι επαγγελματίες λογιστές/φοροτεχνικοί αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν πλήθος περιπτώσεων όπως συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων φυσικών/νομικών προσώπων, δηλώσεις ακίνητης περιουσίας, υπολογισμούς φόρων/τεκμηρίων, αιτήσεις για οικογενειακά επιδόματα/ πετρελαίου, έκδοση τελών κυκλοφορίας, δηλώσεις φ

Σύμφωνα με το Νόμο, η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης από ατύχημα αυτοκινήτου καλύπτει την έναντι τρίτων αστική ευθύνη του κυρίου, του κατόχου και κάθε οδηγού, σε περίπτωση πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με υπαιτιότητά τους.

Η οδήγηση στο χιόνι θέλει ιδιαίτερους χειρισμούς και αρκετή εμπειρία από τον οδηγό. Το χιόνι και οι παγωμένες επιφάνειες κρύβουν πολλούς κινδύνους.

Ορισμένοι πελάτες που διαβάζουν τα ασφαλιστήρια υγείας ρωτούν εάν αποζημιώνονται για χειρουργικές επεμβάσεις που δεν αναγράφονται ρητά στους όρους. 

Ο τουρισμός αδιαμφισβήτητα είναι η ατμομηχανή της Ελληνικής οικονομίας.

Και για αυτό, η συγκεκριμένη βιομηχανία προσελκύει ολοένα και περισσότερες επενδύσεις στον τόπο μας, είτε από Έλληνες είτε από ξένους επενδυτές.

Σελίδες

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Τα Νέα μας

Ξεκινήστε τώρα >>