Ειδικά Προγράμματα Υπαλλήλων | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι |

Διασωστών & Πληρωμάτων Ασθενοφόρων

Το νέο αυτό πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη λύση Νομικής Προστασίας στα πληρώματα Ασθενοφόρων και Διασωστών, για προβλήματα που συχνά ανακύπτουν κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, όπως νομική προστασία για εργασιακές διαφορές, ποινική υπεράσπιση, υποβολή μήνυσης αλλά και την διεκδίκηση αποζημίωσης.

Ασφαλιστικής Προστασίας απολαμβάνει ο/η ασφαλισμένος/η, όπως αναφέρεται στο ασφαλιστήριο, για την επαγγελματική δραστηριότητα του και μόνο με την ιδιότητα του Διασώστη ή ως πλήρωμα ασθενοφόρου με εξηρτημένη σχέση εργασίας.
1. ΠΟΙΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Η ασφαλιστική αυτή κάλυψη, αναφέρεται στην υπεράσπιση των ασφαλισμένων ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων, και πειθαρχικών συμβουλίων για εξ' αμελείας ή από ενδεχόμενο δόλο ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.
Όπως για παράδειγμα: Τραυματισμός από αμέλεια κατά την οδήγηση,(επιβαινόντων του ασθενοφόρου ή επιβατών άλλων οχημάτων και πεζών). Τραυματισμός ή θάνατος αρρώστου στην προσπάθεια μεταφοράς ή υποστήριξης ζωής Λάθος συντονισμός του ασυρματιστή ή τηλεφωνητή στην κίνηση του ασθενοφόρου με αποτέλεσμα την επιπλοκή της υγείας του αρρώστου.
2. ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Όπως για παράδειγμα: Ε.Δ.Ε. Παρακράτηση μισθού Λανθασμένος υπολογισμός υπερωριών Απόλυση χωρίς αιτία Δικαιώματα αδείας Δυσμενής μετάθεση Αποζημίωση από εργατικό ατύχημα
Στις ανωτέρω περιπτώσεις, αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση που παραβλάπτονται τα νόμιμα δικαιώματά των ασφαλσιμένων ως μισθωτών από παράνομες πράξεις ή παραλείψεις του εργοδότη, η ARAG είναι στο πλευρό τους αναλαμβάνοντας τα έξοδα για εξώδικη ή δικαστική ικανοποίηση των αξιώσεων τους στα πολιτικά και διοικητικά δικαστήρια.
3. ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΣΗΣ
Στις περιπτώσεις ψευδούς καταμήνυσης που έχουν σχέση με την ασφαλισμένη επαγγ/κή δραστηριότητα. Επιπλέον καλύπτεται η παράσταση πολιτικής αγωγής.
4. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ
Καλύπτεται η διεκδίκηση αποζημίωσης για σωματικές βλάβες, μετά από ατύχημα με το ασθενοφόρο σε υπηρεσία και με ευθύνη τρίτου.
5. ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΣΕΠΙΚΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Καλύπτεται η απόκρουση απαιτήσεων και η προσεπίκλιση της ασφαλιστικής εταιρίας αστικής ευθύνης.
Η ασφαλιστική προστασία αποκλείεται: Για την παραφύλαξη έννομων συμφερόντων,

 • που έχουν σχέση με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη, κυρίου, κατόχου οχημάτων που κινούνται αυτοδύναμα καθώς και των ρυμουλκούμενων, αναφορικά με την διεκδίκηση υλικών ζημιών και συναφών απαιτήσεων
 •  που απορρέουν από αξιώσεις αποζημίωσης για υλικές ζημιές σε περιουσιακά στοιχεία, περιλαμβανομένης και της κατοικίας του ασφαλισμένου,
 •  που βρίσκονται σε άμεση σχέση με την απόκτηση ή την εκποίηση ακινήτων,
 •  που έχουν σχέση με τον ασφαλισμένο σαν επιτηδευματία ή ελεύθερο επαγγελματία,
 •  που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με πολέμους, εχθροπραξίες, εξεγέρσεις, σεισμούς, ζημιές από ραδιενέργεια ή γενετικές ανωμαλίες από ακτινοβόλο ραδιενέργεια. Σε περιπτώσεις διαφορών
 •  από ενοχικές συμβάσεις που συνάπτει ο ασφαλισμένος
 •  από συμβάσεις προσλήψεως νομίμων εκπροσώπων νομικών προσώπων,
 •  από συμβάσεις εγγυήσεως, εγγυοδοσίας, αναδοχής χρέους και ασφαλιστηρίων κάθε είδους,
 • από σχέσεις μισθώσεως ή δουλειάς επί ακινήτων,
 • από τυχερά παιχνίδια ή στοιχήματα,
 • από το οικογενειακό και το κληρονομικό δίκαιο,
 •  φορολογικής ή δασμολογικής φύσεως. Για ασφαλιστικές περιπτώσεις που αναγγέλλονται στον ασφαλιστή, ύστερα από έξι μήνες μετά την λήξη του ασφαλιστηρίου που καλύπτει τον κίνδυνο. Για την διαδικασία κήρυξης του νόμου κλπ. ως αντισυνταγματικού, Σε περίπτωση οδήγησης οχήματος από πρόσωπο που δεν έχει την άδεια ικανότητα οδηγού που προβλέπεται απ' τον Νόμο, καθώς και σε περίπτωση οδήγησης χωρίς την άδεια του κύριου ή του νόμιμου κάτοχου του οχήματος ή σε περίπτωση οδήγησης οχήματος που δεν έχει άδεια κυκλοφορίας. Αν βεβαιωθεί τελεσίδικα ότι ο ασφαλισμένος διέπραξε εκ δόλου την αξιόποινη πράξη ή παραπέμπεται για πράξεις κατά του πολιτεύματος, των πολιτικών δικαιωμάτων, της πολιτειακής εξουσίας, της δημόσιας τάξης και για τα εκ προθέσεως αδικήματα περί την υπηρεσία, κατά της ζωής, της προσωπικής και γενετήσιας ελευθερίας, κατά της τιμής, της ιδιοκτησίας, των περιουσιακών δικαιωμάτων και περί ναρκωτικών. .

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Η ασφαλιστική κάλυψη ισχύει στην Ελλάδα και εφόσον συντρέχει αρμοδιότητα Ελληνικών δικαστηρίων και παρέχεται για ασφαλιστικές περιπτώσεις που γεννήθηκαν μετά την έναρξη και κατά τη διάρκεια της ασφάλισης.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Διασωστών & Πληρωμάτων Ασθενοφόρων

Ξεκινήστε τώρα >>

Διασωστών & Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Αρχεία Για λήψη