Ειδικά Προγράμματα Υπαλλήλων | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι |

Σταθμαρχών - Ελεγκτών

Ελεγκτές και σταθμάρχες μπορούν πλέον να αισθάνονται σίγουροι αφού με το πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζονται από πλήθος καθημερινών θεμάτων που προκύπτουν κατά τη άσκηση των καθηκόντων τους.

Ασφαλιστικής Προστασίας απολαμβάνει ο/η ασφαλισμένος/η, όπως αναφέρεται στο ασφαλιστήριο, για την επαγγελματική του δραστηριότητά, και μόνο υπό την ιδιότητα του υπαλλήλου της ΟΣΥ ΑΕ ως σταθμάρχη / ελεγκτή.
1. ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Στις περιπτώσεις που παραβλάπτονται τα νόμιμα δικαιώματα του ασφαλισμένου ως μισθωτού από παράνομες πράξεις ή παραλείψεις του εργοδότη, η ARAG αναλαμβάνει τα έξοδα για την εξώδική δικαστική ικανοποίηση των αξιώσεων του στα πολιτικά και διοικητικά δικαστήρια.
Όπως για παράδειγμα: Απολογία στις περιπτώσεις καταγγελίας επιβατών Δικαιώματα αδείας Λανθασμένος υπολογισμός υπερωριών Παρακράτηση μισθού Δυσμενής μετάθεση Αποζημίωση από εργατικό ατύχημα Απόλυση χωρίς αιτία Απόλυση χωρίς αποζημίωση
2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΣΗΣ
Καλύπτεται η υποβολή μήνυσης στις περιπτώσεις χειροδικίας, εξύβρισης και ψευδούς καταμήνυσης που έχουν σχέση με την επαγγελματική του δραστηριότητα. Επιπλέον καλύπτεται η παράσταση πολιτικής αγωγής.
3. ΠΟΙΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Καλύπτεται η υπεράσπιση του ασφαλισμένου μας ενώπιον ποινικών δικαστηρίων και πειθαρχικών συμβουλίων, όταν κατηγορείται για εξ' αμελείας ή από ενδεχόμενο δόλο ποινικά αδικήματα, που έχουν σχέση με την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Η ασφαλιστική προστασία αποκλείεται: Για την παραφύλαξη έννομων συμφερόντων,

 •  που έχουν σχέση με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη, κυρίου, κατόχου οχημάτων που κινούνται αυτοδύναμα καθώς και των ρυμουλκούμενων αναφορικά με τη διεκδίκηση αποζημίωσης από οποιαδήποτε αιτία
 •  που απορρέουν από αξιώσεις αποζημίωσης για υλικές ζημιές σε περιουσιακά στοιχεία, περιλαμβανομένης και της κατοικίας του ασφαλισμένου,
 •  που βρίσκονται σε άμεση σχέση με την απόκτηση ή την εκποίηση ακινήτων.
 •  που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με πολέμους, εχθροπραξίες, εξεγέρσεις, σεισμούς, ζημιές από ραδιενέργεια ή γενετικές ανωμαλίες από ακτινοβόλο ραδιενέργεια
 •  που έχουν σχέση με τον ασφαλισμένο σαν επιτηδευματία ή ελεύθερο επαγγελματία. Σε περιπτώσεις διαφορών
 •  από ενοχικές συμβάσεις που συνάπτει ο ασφαλισμένος.
 • από συμβάσεις προσλήψεως νομίμων εκπροσώπων νομικών προσώπων
 •  από συμβάσεις εγγυήσεως, εγγυοδοσίας, αναδοχής χρέους και ασφαλιστηρίων κάθε είδους.
 •  από σχέσεις μισθώσεως ή δουλείας επί ακινήτων.
 • από τυχερά παιχνίδια ή στοιχήματα.
 • από το οικογενειακό και το κληρονομικό δίκαιο.
 • φορολογικής ή δασμολογικής φύσεως. Για ασφαλιστικές περιπτώσεις που αναγγέλλονται στον ασφαλιστή, ύστερα από έξι μήνες μετά την λήξη του ασφαλιστηρίου που καλύπτει τον κίνδυνο. Για την διαδικασία κήρυξης του νόμου κλπ ως αντισυνταγματικού. Αν βεβαιωθεί τελεσίδικα, ότι ο ασφαλισμένος διέπραξε εκ δόλου την αξιόποινη πράξη, ή παραπέμπεται για πράξεις κατά του πολιτεύματος, των πολιτικών δικαιωμάτων, της πολιτειακής εξουσίας, της δημόσιας τάξης και για τα εκ προθέσεως αδικήματα περί την υπηρεσία, κατά της ζωής, της προσωπικής και γενετήσιας ελευθερίας, κατά της τιμής, της ιδιοκτησίας, των περιουσιακών δικαιωμάτων και περί ναρκωτικών.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:
H ασφαλιστική κάλυψη ισχύει στην Ελλάδα και εφόσον συντρέχει αρμοδιότητα Ελληνικών δικαστηρίων και παρέχεται για ασφαλιστικές περιπτώσεις που γεννήθηκαν μετά την έναρξη και κατά τη διάρκεια της ασφάλισης.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Σταθμαρχών - Ελεγκτών

Ξεκινήστε τώρα >>

Σταθμαρχών - Ελεγκτών Αρχεία Για λήψη