Ειδικά Προγράμματα Υπαλλήλων | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι |

Λογιστών-Φοροτεχνικών

Από αρχές του 2011, όλοι οι λογιστές – φοροτεχνικοί έχουν διοικητικές, ποινικές και αστικές ευθύνες έναντι των πελατών τους.
Διοικητικές (υψηλά πρόστιμα από 3.000 Ευρώ – 30.000 Ευρώ), πειθαρχικές (αφαίρεση αδείας, κλείσιμο γραφείου), και ποινικές (φυλάκιση από 1 έως 10 έτη).

Η ARAG καλύπτει τα εξής:
Ποινική Νομική Προστασία

Η κάλυψη αυτή αφορά την υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια, λόγω κατηγορίας που αναφέρεται στην εξ αμελείας παράβαση ποινικών διατάξεων, αλλά και της σχετικής νομοθεσίας που αφορά την ασφαλισμένη δραστηριότητα.

Νομική Προστασία Πειθαρχικών και Διοικητών Κυρώσεων

Η κάλυψη αναφέρεται στην παραφύλαξη έννομων συμφερόντων στις διαφορές με τις διοικητικές αρχές, που εποπτεύουν την ασφαλισμένη δραστηριότητα (διοικητικές και πειθαρχικές κυρώσεις).

Προσεπίκληση Ασφαλιστικής Εταιρίας Αστικής Ευθύνης & Απόκρουση Απαιτήσεων

Η κάλυψη αναφέρεται στην προσεπίκληση της ασφαλίζουσας τον κίνδυνο αστικής ευθύνης, ασφαλιστικής εταιρίας. Πέραν της προσεπίκλησης καλύπτεται και η απόκρουση αγωγής για πράξεις ή παραλήψεις, σε θέματα που αφορούν την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας και αποτελούν εξ’ αμελείας παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Λογιστών-Φοροτεχνικών

Ξεκινήστε τώρα >>

Λογιστών-Φοροτεχνικών Αρχεία Για λήψη