Αστική Ευθύνη | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Σε κάθε είδους επιχείρηση είναι δυνατόν να συμβούν γεγονότα από υπαιτιότητά της, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, που μπορεί να προκαλέσουν ζημίες σε τρίτους.</p>...

Ξενοδοχείων

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης ενοικιαζόμενων δωματίων & ξενοδοχείων είναι ένα από τα πλέον απαραίτητα συμβόλαια κάθε τουριστικής επιχείρησης, δεδομένου  ότι οι επισκέπτες όταν υποστούν βλάβη σωματική ή υλική, μπορούν σύμφωνα με τον νόμο να καταθέσουν αγωγή ζητώντας αποζημίωση.
Αυτό ακριβώς καλύπτει η ασφάλιση αστικής ευθύνης, την ευθύνη δηλαδή του επιχειρηματία για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες, για ατυχήματα (σωματικές βλάβες ή / και υλικές ζημιές), που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο χώρο της επιχείρησής από  αμέλεια ή παραλείψεις δικές του ή των προσώπων που έχει στην υπηρεσία του και σχετίζονται  με τους χώρους λειτουργίας και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε μερικές από τις συχνότερες αιτίες που προκαλούν αξιώσεις:

Πισίνες
Πισίνες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Η περιοχή περιμετρικά είναι ιδιαίτερα ομαλή και συχνά βρεγμένη με νερό και λάδια μαυρίσματος έτσι o επισκέπτης μπορεί εύκολα να γλιστρήσει με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς, όπως σπασμένα οστά και τραύματα στο κεφάλι.

Γλιστρήματα και πτώσεις.
Φθαρμένα χαλιά, και ρωγμές ή ανωμαλίες στο δάπεδο, σκαλοπάτια έχουν συχνά ως αποτέλεσμα την πτώση του επισκέπτη και πρώτο τραυματισμό το πρόσωπο του στο έδαφος.

Τροφική δηλητηρίαση
Ανθυγιεινές συνθήκες κουζίνα, εργαζόμενοι με βρώμικα χέρια αγνοώντας τις οδηγίες της επιχείρησης , τρόφιμα μη σωστά συντηρημένα, λάθος μαγειρεμένο κρέας ή πουλερικά, μπορούν να δηλητηριάσουν τον πελάτη. Ενδεικτικά να αναφέρουμε κατι πολύ απλό μια μαζική γαστρεντερίτιδα.

Ένα συμβόλαιο αστικής ευθύνης ξενοδοχειακής μονάδας ή ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων καλύπτει:

  • σωματικές βλάβες που είναι δυνατόν να συμβούν σε ενοίκους ή επισκέπτες του τουριστικού καταλύματος από  πυρκαϊά, έκρηξη, λειτουργεία πισίνας.
  • υλικές ζημιές σε περιουσιακά στοιχεία των ενοίκων και επισκεπτών του τουριστικού καταλύματος ατυχήματα.
  •  τροφική δηλητηρίαση των πελατών του τουριστικού καταλύματος, εφόσον σε αυτή λειτουργεί εστιατόριο ή μπαρ.
  • κλοπή,απώλεια,ζημιά των αποσκευών και λοιπών αντικειμένων των πελατών του τουριστικού καταλύματος.

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Ξενοδοχείων

Ξεκινήστε τώρα >>