Διάφορες Ασφαλειες | Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνου Βεληβασάκη | Ασφάλειες στο Περιστέρι | <p>Το γραφείο μας μπορεί να σας παρέχει και πλήθος άλλων ειδικών ασφαλίσεων.</p>
<p>Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο <a href="mailto:info@asfalistiko-grafeio.gr" rel="nofollow">info@asfalistiko-grafeio.gr</a> και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.</p>

Ασφάλιση Ποδηλάτου

Αν χρησιμοποιείτε καθημερινά το ποδήλατο στις μετακινήσεις σας, επιλέξτε ασφάλεια ποδηλάτου AIG από 50 ευρώ τον χρόνο* και απολαύστε την άνεση που σας προσφέρει το αγαπημένο σας μέσο, χωρίς να ανησυχείτε για τα αυξανόμενα κρούσματα κλοπής ποδηλάτου και τα απρόβλεπτα ατυχήματα.

Ποδήλατα πόλης, ποδήλατα mountain, ηλεκτρικά ποδήλατα, μεταχειρισμένα ποδήλατα, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα AIG ΠΟΔΗΛΑΤώ η ασφάλεια και τα προνόμια της AIG σας ακολουθούν σε κάθε σας διαδρομή με ποδήλατο.

Καλύψεις

 • Κλοπή Ποδηλάτου

Αποζημιώνουμε την κλοπή του ποδηλάτου σας από το σπίτι, το αυτοκίνητο, το γκαράζ ή την αποθήκη σας εφόσον υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και έχει γίνει αναφορά του συμβάντος στην αστυνομία.

 • Ζημιές Ποδηλάτου 

Καλύπτουμε κάθε τύπου ζημιά που θα υποστεί το ποδήλατό σας κατά τη χρήση ή τη μεταφορά του, και επηρεάζει τη λειτουργία του.

 • Οδική Βοήθεια

Πανελλαδική & 24ωρη κάλυψη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, η οποία εξασφαλίζει τη μεταφορά σας σε κάποιο συνεργείο ή στο σημείο έναρξης, π.χ. το σπίτι σας.

 • Αστική Ευθύνη

Σε περίπτωση που προκαλέσετε σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές σε κάποιον τρίτο κατά τη διάρκεια που ποδηλατείτε, καλύπτουμε τη ζημιά μέχρι και το ποσό των 50.000€.

 • Προσωπικό Ατύχημα

Σε περίπτωση ατυχήματος του ποδηλάτη αποζημιώνουμε για:

 1. Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες έως 1.000€
 2. Επισκευή, αντικατάσταση ή αγορά γυαλιών ή φακών επαφής έως 500€
 3. Αποκατάσταση οδοντικής βλάβης έως 500€
 4. Επίδομα 2.000€ για χρήση κράνους σε περίπτωση ατυχήματος που θα προκύψει απώλεια ζωής ή μόνιμη ολική ανικανότητα
 5. Απώλεια ζωής με 10.000€
 6. Μόνιμη ολική ανικανότητα με 10.000€

Καλέστε μας στο 2105740090 ή στειλτε μας email στο info@asfalistiko-grafeio.gr και ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

 

Μήπως Πληρώνετε Υψηλά ασφάλιστρα:

Δηλώστε τώρα έρευνα αγοράς για να σας βρούμε τα καλύτερα πακέτα της αγοράς που αφορούν Ασφάλιση Ποδηλάτου

Ξεκινήστε τώρα >>